2020.06.27. Letkési megemlékezés

Letkési megemlékezés időpontja 2020.06.27. szombat.
A megemlékezések helyszíne és ideje az alábbi meghívóban olvasható.
A megemlékezéseken mindenkit szeretettel várunk.

 

 

Tisztelt Bajtársak!

Akik a szombati Letkésen – Ipolyszalkán megtartandó megemlékezéseken részt kívánnak venni mindenképpen, tájékozódjanak az aktuális közlekedési helyzetről útnak indulás előtt. Jelenleg az útinform szerint az alábbi a helyzet alakult ki, amely érinti mind a tömegközlekedést, mind a gépjárműforgalmat. Megnövekedett menetidővel kell számolni a kerülő út miatt:

A Dunakanyarban, lezárták a 12-es főutat Zebegény határában a 17-es km-nél, amíg a korábbi heves záporok és zivatarok okozta károkat helyre nem állítják. A 7,5 tonnánál könnyebb járművek Márianosztra felé kerülhetnek, 2,8 m magassági korlátozás figyelembevételével. A 7,5 tonnánál nehezebb tehergépjárművek a 2-es főúton Hontig, a 12-es főúton pedig csak Zebegényig közlekedhetnek! A főúttal párhuzamos kerékpárutat is lezárták, Zebegény a Kóspallag-Márianosztra útvonalon érhető el, ami csak gyakorlott kerékpárosoknak javasolt.
A “MAHART Passnave” rendszeres hajójáratokat indít a közlekedési nehézségek csökkentésére. A hajók Nagymaros-Zebegény-Nagymaros útvonalon szállítják az utasokat a MÁV menetrendjéhez igazodóan.

Forrás: https://www.utinform.hu/…/balesetek-torlodasok…

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*